Uutiset

  

 • Linturetket ovat lintuharrastuksen parasta antia. Hyvin monet retkeilevät mielellään porukassa, jolloin lintujen tunnistaminen helpottuu. Jäsenet toivovat runsaasti opastettuja retkiä. Koulutammekin nyt uusia retken vetäjiä Kanta-Hämeeseen.

  Järjestämme naapuriyhdistys Apuksen kanssa  linturetken vetäjän koulutuksen sunnuntaina 24.3. kello 12-15. Koulutuksessa käydään läpi linturetken vetäjän perustaidot.

  Koulutukseen osallistuvan ei tarvitse olla lintuammattilainen, joka tunnistaa kaikki Suomen linnut. Linturetken vetäjä voi olla ns. vertaisopas, jonka määritystaidot ovat samalla tasolla kuin osallistujienkin. Lintuja voidaan tunnistaa yhdessä ja oppiminen voi jopa olla nopeampaa. Vetäjän on kuitenkin hyvä tietää muutamia seikkoja turvallisuuskysymyksistä, ryhmän ohjaamisesta sekä lintujen tarkkailusta ryhmänä.

  Jos sinua kiinnostaa lintuharrastuksen sosiaalinen puoli, retkeily muiden kanssa ja lintujen tunnistaminen, tule mukaan kurssille. Kurssi on maksuton etkä sitoudu mihinkään käymällä kurssin. Halutessasi voit kurssin jälkeen toimia retken vetäjänä yhdistyksen lintukävelyillä BirdLife Kanta-Hämeen alueella.

  Kurssi järjestetään yhteistyössä naapuriyhdistyksemme Apuksen kanssa. Kurssipaikkana toimii Nurmijärven Sääksjärvellä sijaitseva Veteraanien maja (Särkilahdentie 84, 05100 Röykkä). Maja on melko lähellä Kiljavan opistoa.

  Ilmoittaudu mukaan 20.3. mennessä osoitteella juhani.kairamo@birdlife.fi tai 050-3363747.

  P.S: Koulutuksen jälkeen mahdollisuus avantosaunaan klo 15-18. Uikkarit mukaan!

    Takaisin
 •   Arkisto

Kanta-Hämeen Lintutieteellinen yhdistys ry - Birdlife Kanta-Häme

Kanta-Hämeen lintutieteellinen yhdistys ry     khly@birdlife.fi   |   Birdlife Suomi ry      toimisto@birdlife.fi