Liity Birdlife Kanta-Hämeen jäseneksi

Kanta-Hämeen Lintutieteellinen yhdistys on BirdLife Suomi ry:n jäsenyhdistys. BirdLife Suomi ry on lintujen suojelu- ja harrastusjärjestö, joka on maamme 30 lintuyhdistyksen ja näiden noin 11 000 jäsenen keskusjärjestö.

Järjestön tavoitteena on linnustonsuojelun ja lintuharrastuksen kautta edistää luonnon monimuotoisuuden säilymistä ja kestävää kehitystä. BirdLife Suomi on osa maailmanlaajuista, yli sadassa maassa toimivaa ja yli 2,5 miljoonan henkilöjäsenen BirdLife International -järjestöä.

KHLY:n jäsenenä voit osallistua yhdistyksen retkille, kokouksiin ja muihin tapahtumiin. Samalla tapaat muita linnuista kiinnostuneita, ja saat tietoa alueesi linnuista ja lintupaikoista.

Jäsenille lähetetään myös yhdistyksen vuosikirja. Siinä on summeerattu mm. edelliskauden vuodenaikais- ja harvinaisuuskatsaukset, ja lisäksi paljon muuta luettavaa Kanta-Hämeen linnuista.

Jäsenmaksu

  • varsinainen jäsen 30 euroa (sisältää BirdLife-lehdet)
  • nuorisojäsen, alle 27 vuotias 13 euroa (sisältää BirdLife-lehdet)
  • perhejäsen 5 euroa (ei sisällä lehtiä eikä äänioikeutta yhdistyskokouksissa, esim. puolisot, lapset, kummilapset, tyttö- ja poikaystävät yms.)
  • Vapaaehtoinen korotettu tukimaksu on 45 euroa  (sisältää BirdLife-lehdet)

Voit liittyä BirdLife Suomen keskitetyn liittymissivun kautta (Liity tästä) tai ottamalla yhteyttä yhdistyksen jäsenvastaavaan puh.  050 3363747 tai e-mail. juhani.kairamo@birdlife.fi.

  

Kanta-Hämeen Lintutieteellinen yhdistys ry - Birdlife Kanta-Häme

 khly@birdlife.fi     www.khly.fi