Retkeilykohteet

Linturetkeily kannattaa melkeinpä missä ja milloin tahansa. Jos tietty kantahämäläinen lintukohde kiinnostaa, täältä löydät hyviä alueen retkeilykohteita ja lintutorneja.

Lintuhavainnot

Kanta-Hämeen lintutieteellinen yhdistys sekä Birdlife Suomi kokoavat lintuhavaintoja. Ilmoita omat havaintosi Tiiraan tai seuraa, mitä lajeja on havaittu Kanta-Hämeen alueella.

Liity jäseneksi

BirdLife Suomi on linnustonsuojelu-ja harrastusjärjestö, joka toimii paikallisesti koko Suomessa - liity mukaan ja aloita uusi harrastus!

Yhteystiedot

Kanta-Hämeen lintutieteellinen yhdistys ry
khly@birdlife.fi

Birdlife Suomi ry
 toimisto@birdlife.fi

BirdLife Kanta-Häme

BirdLife Kanta-Häme (Kanta‑Hämeen lintutieteellinen yhdistys ry.) on lintuharrastajien yhdistys, joka tarjoaa jäsenilleen hyvät lintuharrastusmahdollisuudet Kanta-Hämeen alueella. 

Yhdistys järjestää jäsenilleen vuosittain mm. kokoontumisia, esitelmiä ja linturalleja. Jäsenetuina saat mm. kolme kertaa vuodessa ilmestyvän BirdLife jäsenlehden ja Tiira-lintutietopalveluun jäsenominaisuudet

BirdLife Kanta-Hämeen jäsenenä tuet linnustonsuojelua myös muualla maailmassa, sillä BirdLife Suomi on kansainvälisen BirdLife International ‑järjestön Suomen partneri.

Kanta-Hämeen Lintutieteellinen yhdistys ry - Birdlife Kanta-Häme

 khly@birdlife.fi     www.khly.fi