Yhdistystieto

BirdLife Kanta-Häme (Kanta‑Hämeen lintutieteellinen yhdistys ry) on lintuharrastajien yhdistys joka tarjoaa jäsenilleen hyvät lintuharrastusmahdollisuudet KHLY:n alueella. Alueeseen kuuluvat seuraavat kunnat: Hattula, Hausjärvi, Hämeenlinna, Janakkala, Loppi ja Riihimäki. Yhdistys on perustettu vuonna 1971. BirdLife Kanta-Häme on BirdLife Suomen paikallisjärjestö Kanta-Hämeessä.

Yhdistyksen jäsenenä tapaat muita linnuista ja luonnosta kiinnostuneita, pääset linturetkille, saat tietoa kotiseutusi linnuista ja opit tunnistamaan lintuja. BirdLife Kanta-Häme järjestää jäsenilleen vuosittain mm. retkiä, kokoontumisia, esitelmiä ja linturalleja.

BirdLife Kanta-Hämeen jäsenenä tuet linnustonsuojelua myös muualla maailmassa, sillä BirdLife Suomi on kansainvälisen BirdLife International ‑järjestön Suomen partneri. BirdLife International on maailman lintujensuojelujärjestöjen yhteenliittymä, joka toimii 121 maassa. Sillä on  10 miljoonaa henkilöjäsentä ja tukijaa. BirdLife International on maailman vanhin ja suurin kansainvälinen luonnonsuojelujärjestö.

BirdLife-lehti

Jokainen jäsen saa BirdLifeltä kolme kertaa vuodessa ilmestyvän valtakunnallisen BirdLife‑jäsenlehden, joka on järjestön yhdysside jäsenistöön ja kertoo lintumaailmaa koskevista asioista ja tulevista tapahtumista.

KHLY-verkko

KHLY-verkko on sähköpostilista, jonka tarkoituksena on  toimia Kanta-Hämeen alueen lintuihin, lintuhavaintoihin ja -harrastukseen liittyvän keskustelun välineenä. Verkko on tarkoitettu ensisijaisesti yhdistyksen jäsenille.

OhjeET SÄHKÖPOSTILISTALLE:

Viestin lähetys: khly-verkko@yahoogroups.com