Ajankohtaista

HYÖNTEISSYÖJÄRETKI,  LAUANTAINA 19.05.2018 09:00 - 13:00

Retki Hattulan Tenholan Hevoshakaan. Kokoontuminen Tiiriön ABC klo 09.00 mainospylvään vieressä. TERVETULOA MUKAAN!

 

Retkeilykohteet

Linturetkeily kannattaa melkeinpä missä ja milloin tahansa. Jos tietty kantahämäläinen lintukohde kiinnostaa, täältä löydät hyviä alueen retkeilykohteita ja lintutorneja.

Retket ja tapahtumat

Yhdistys järjestää koko vuoden erilaisia bongauskilpailuja ja ohjattuja lintujen havaintoretkiä Kanta-Hämeessä. Pysy ajantasalla tulevista tapahtumistamme!

Lintuhavainnot

Kanta-Hämeen Lintutieteellinen yhdistys sekä Birdlife Suomi kokoavat lintuhavaintoja. Ilmoita omat havaintosi Tiiraan tai seuraa, mitä lajeja on havaittu Kanta-Hämeen alueella.

Liity jäseneksi

BirdLife Suomi on linnustonsuojelu-ja harrastusjärjestö, joka toimii paikallisesti koko Suomessa - liity mukaan ja aloita uusi harrastus!

Yhteystiedot

Kanta-Hämeen lintutieteellinen yhdistys ry
khly@birdlife.fi

Birdlife Suomi ry
 toimisto@birdlife.fi

BirdLife Kanta-Häme

BirdLife Kanta-Häme (Kanta‑Hämeen Lintutieteellinen yhdistys ry.) on lintuharrastajien yhdistys, joka tarjoaa jäsenilleen hyvät lintuharrastusmahdollisuudet Kanta-Hämeen alueella. 

Yhdistys järjestää jäsenilleen vuosittain mm. kokoontumisia, esitelmiä ja linturalleja. Jäsenetuina saat mm. kolme kertaa vuodessa ilmestyvän BirdLife jäsenlehden ja Tiira-lintutietopalveluun jäsenominaisuudet

BirdLife Kanta-Hämeen jäsenenä tuet linnustonsuojelua myös muualla maailmassa, sillä BirdLife Suomi on kansainvälisen BirdLife International ‑järjestön Suomen partneri.

 

Kanta-Hämeen Lintutieteellinen yhdistys ry - Birdlife Kanta-Häme

 khly@birdlife.fi     www.khly.fi